top of page

Schilderwerken voor
interieur en exterieur

Bent u op zoek naar een ervaren schilder om uw interieur of exterieur op te frissen en een nieuwe look te geven? Dan bent u bij AXIS Decoratie aan het juiste adres. Bij AXIS Decoratie focussen we ons op het leveren van kwalitatieve schilderwerken aan particuliere en commerciële klanten.

Onze ervaren schilders streven naar kwaliteit, netheid en stiptheid om een mooie afwerking van uw project te garanderen. 

BINNENSCHILDERWERKEN

Het herstellen en schilderen van binnenmuren, plafonds, ramen, deuren, trappen, keukenkasten, en vloeren zoals parket.

BUITENSCHILDERWERKEN

Het reinigen, herstellen en schilderen van buitenmuren, gevels, dakgoten, ramen, deuren, poorten en garages. 

DECORATIEVE TECHNIEKEN

Breng niet alleen kleur maar ook structuur en sfeer aan in uw interieur. Wij bieden decoratieve technieken van Boss paints aan zoals Aqua Sensa, Tusk, Ice en kalkverf

Decoratiewerken voor zowel interieur als exterieur

Bij AXIS Decoratie hechten wij belang aan de wensen van onze klanten. Ons ervaren design team helpt uw concept om te zetten in de realiteit door gebruik te maken van de laatste design software en interieur en/of exterieur trends. Samen met u gaan we op zoek naar de inrichting die bij u past. Wij leveren gratis kleuradvies aan onze klanten en helpen u bij het kiezen van kwalitatieve en duurzame materialen. Bent op u zoek naar een schildersbedrijf dat uw zaak of woning een nieuwe frisse look geeft? Neem dan gerust contact op met ons per telefoon of per e-mail en we sturen onze adviseur langs om een offerte op te maken.

3D INTERIEURONTWERP

Wij ontwerpen uw interieur van uw huis of zaak in 3D volgens uw persoonlijke smaak en wensen. Heeft u al een design in gedachten of iets leuks gezien op 

Pinterest? Onze designers helpen u hierbij verder.

INTERIEUR- EN KLEURADVIES

Wij geven gratis interieur- en kleuradvies aan al onze klanten en helpen daarbij bij het selecteren van kwalitatief verfmateriaal.

WANDDECORATIE

Het herstellen en plamuren van binnen- en buitenmuren, plaatsen van plafonds en wanden met gipsplaten (gyproc).

bottom of page