Decoratiewerken voor zowel interieur als exterieur

Bij AXIS Decoratie hechten wij belang aan de wensen van onze klanten. Ons ervaren design team helpt uw concept om te zetten in de realiteit door gebruik te maken van de laatste design software en interieur en/of exterieur trends. Samen met u gaan we op zoek naar de inrichting die bij u past. Wij leveren gratis kleuradvies aan onze klanten en helpen u bij het kiezen van kwalitatieve en duurzame materialen. Bent op u zoek naar een schildersbedrijf dat uw zaak of woning een nieuwe frisse look geeft? Neem dan gerust contact op met ons per telefoon of per e-mail en we sturen onze adviseur langs om een offerte op te maken.

3D INTERIEURONTWERP
RENDERING

Wij ontwerpen uw interieur van uw huis of zaak in 3D volgens uw persoonlijke smaak en wensen. Heeft u al een design in gedachten of iets leuks gezien op Pinterest? Ons ervaren designers helpen u hierbij verder om uw droom te realiseren.

INTERIEUR- EN KLEURADVIES

Wij geven gratis interieur- en kleuradvies aan al onze klanten en helpen daarbij bij het selecteren van kwalitatief verfmateriaal.

WANDDECORATIE

We helpen u bij het kiezen van de wandbekleding om uw interieur de juiste look te geven. We gebruiken verschillende technieken zoals betonlook, houten of keramische wandbekleding en design behangpapier.

Schilderwerken voor interieur en exterieur

Naarmate je smaak verandert, verandert ook het uiterlijk van het interieur en exterieur van je huis of zaak. Als uw huis of zaak een frisse look nodig heeft of u wilt het verkopen en de waarde ervan wilt verhogen, is een nieuwe schilderbeurt essentieel. Bij AXIS Decoratie weten onze schilders hoe belangrijk een esthetisch interieur en/of exterieur is om u gelukkig te houden in uw huis. Daarom streven we er altijd naar om onze klanten schilderwerken van topkwaliteit te bieden, ongeacht de grootte van het project.

BINNENSCHILDERWERKEN

Het herstellen en schilderen van binnenmuren, plafonds, ramen, deuren, trappen, keukenkasten, en vloeren zoals parket (olie of vernis).

BUITENSCHILDERWERKEN

Het reinigen, herstellen en schilderen van buitenmuren, gevels, dakgoten, ramen, deuren, poorten en garages. 

PLEISTERWERKEN

Het herstellen en plamuren van binnen- en buitenmuren, plaatsen van plafonds en wanden met gipsplaten (gyproc).