top of page

Schilderwerken voor
interieur en exterieur

Bent u op zoek naar een ervaren schilder om uw interieur of exterieur op te frissen en een nieuwe look te geven? Dan bent u bij AXIS Decoratie aan het juiste adres. Bij AXIS Decoratie focussen we ons op het leveren van kwalitatieve schilderwerken aan particuliere en commerciële klanten.

Onze ervaren schilders streven naar kwaliteit, netheid en stiptheid om een mooie afwerking van uw project te garanderen. 

BINNENSCHILDERWERKEN

Het plamuren en schilderen van binnenmuren en plafonds zonder of met vliesbehang. Het schilderen, vernissen of beitsen van ramen, deuren, trappen, keukenkasten en vloeren zoals parket.

BUITENSCHILDERWERKEN

Het reinigen, herstellen en schilderen van buitenmuren, gevels, dakgoten, dakkapellen, ramen, deuren, poorten en garages. 

DECORATIEVE TECHNIEKEN

Breng niet alleen kleur maar ook structuur en sfeer aan in uw interieur. Wij bieden decoratieve technieken van Boss paints (Aqua Sensa, Claystuc, Ice) en Mortex aan.

Decoratiewerken voor zowel interieur als exterieur

Bij AXIS Decoratie hechten wij belang aan de wensen van onze klanten. Ons ervaren team helpt uw concept om te zetten in de realiteit. Samen met u gaan we op zoek naar de interieur die bij u past. Wij geven gratis professioneel kleuradvies aan onze klanten en helpen u bij het kiezen van kwalitatieve en duurzame materialen. Bent op u zoek naar een schildersbedrijf dat uw zaak of woning een nieuwe frisse look geeft? Neem dan gerust contact op met ons per telefoon of per e-mail en we sturen onze adviseur langs om een offerte op te maken.

KLEURADVIES

Wij geven gratis professionele kleuradvies aan al onze klanten.

WANDDECORATIE

Wij bieden professionele behangwerken voor uw interieur. Kies uit een breed assortiment van behangpapier van Arte en Hooked on Walls.

DSCF2523.jpg
IMG-2437.jpg
bottom of page